Om oss

En trygg och professionell målare i Södermanland

Välkommen! Vi är ett familjeägt företag som åtar oss uppdrag över hela Södermanland. Bor du i Södertälje, Gnesta, Nyköping eller exempelvis Nykvarn och behöver en professionell målare så är vi företaget för dig. Tamsi Måleri erbjuder alltid professionella jobb där fokus ligger på att leverera ett färdigt resultat som lever upp till kundens förväntningar - alltid till låga priser och alltid med kunden i centrum.

Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar och där både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er är mer än välkomna att kontakta oss. Behöver du hjälp med att måla om din villa rent interiört så kan vi hjälpa dig. Är det dags att måla om fasaden så är vi företaget för dig. Samma sak gäller för exempelvis lackning av köksluckor eller om du behöver en professionell målning i våtrum.

Utbildade målare

Samtliga medarbetare hos oss är utbildade målare och vi jobbar hårt med att erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar till våra kunder. Kundens önskemål, behov och krav ska alltid vara rättesnören för oss. Vi kan även ta oss an större projekt enligt totalentreprenad och inom detta exempelvis sköta rivning, uppbyggnad, plattsättning, golvläggning samt ta hand om VVS, el och sköta installationer. Vi är mer än bara en målare i Södermanland.

Att måla om ger en direkt förändring. Det är ett effektivt och prisvärt sätt att skapa en helt ny atmosfär. Förändringen ska emellertid inte enbart vara direkt - den ska även vara hållbar över tid. Genom att anlita oss som målare så får du snyggt, professionellt och hållbart resultat. Till ett lågt pris och enligt den tidsplan vi kommit överens om.

Vi ger alltid tydliga offerter och på slutfakturan kommer aldrig de obehagliga överraskningar som annars, tyvärr, kan vara vanligt förekommande. Vi är en trygg, professionell och familjär målare som alltid jobbar med kunden i centrum. Välkommen!

Vi är ett komplett måleriföretag