Fasadmålning Södermanland

Vi utför fasadmålning i hela Södermanland

Anlita Tamsi Måleri för fasadmålning i Södermanland. Vi tar uppdrag och har många nöjda kunder i orter som Södertälje, Nyköping, Strängnäs, Mariefred, Nykvarn, Trosa, Mariefred, Gnesta, Salem och Rönninge.

Dags att måla om fasaden på din villa eller på era fastigheter? Med vår hjälp garanteras ni en fasadmålning av absolut högsta kvalitet. Vårt arbete ger ett riktigt bra skydd för det underliggande materialet och håller dessutom en överlägsen estetisk höjd.

Vi åtar oss uppdrag med fasadmålning över hela Södermanland och storleken på jobbet spelar ingen roll - vi har kapacitet för att genomföra en fasadmålning på såväl villor som vid större fastigheter. Bor du i någon av följande orter och behöver en professionell målning av din fasad så är det bara att kontakta oss:

 • Trosa
 • Nykvarn
 • Nyköping
 • Södertälje
 • Gnesta
 • Strängnäs
 • Mariefred
 • Salem
 • Rönninge

 

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan, men du kan givetvis maila eller ringa också. Vi återkommer så snart som möjligt och bokar in ett möte för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Professionell fasadmålning gör skillnad

Att måla en fasad är speciellt sett till att den färg som appliceras inte enbart ska fylla en estetisk funktion. Det är givetvis viktigt att färgen som väljs är smakfull och att den höjer intrycket av din villa - men lika viktigt är det också att den skyddar det underliggande materialet mot exempelvis regn, snö och mot starkt solsken.

Utförandet blir ofta avgörande i den frågan och jämför man en fasadmålning i vår regi med motsvarande projekt utförd av en lekman så kan det skilja ett tiotal år i ren livslängd - och där samtidigt också tydliga skillnader kommer att synas rent estetiskt. Därför är det ett bra val att anlita oss för din fasadmålning. Här nedan följer ytterligare några argument som talar för detta:

 • Kvalitativa jobb. Vår vana av fasadmålning gör att vi vet exakt vad som ska göras, i vilken ordning det ska - och vilken utrustning som kommer att behövas. Vi förbereder den yta som ska målas och vi fokuserar alltid på den små detaljerna då detta blir avgörande för helheten. Genom att vi också har tillgång till exempelvis ställningar så kan vi också arbeta både effektivt och säkert.
 • Tidsbesparande. Det tar tid att genomföra en fasadmålning och den tiden är det många som faktiskt saknar. Har du tänkt dig att måla under exempelvis semestern så får du också vara beredd på att offra en del sköna sommardagar på detta. Vi arbetar alltid effektivt och vi gör det utan att göra avkall på kvaliteten. 
 • Du sparar pengar. Dels kan du använda ditt rot-avdrag och genom detta dra av en del av den totala kostnaden för arbetet när du väljer oss. Dels handlar det om att vi har en kunskap som sparar pengar för dig som beställare. Vi använder oss av rätt färg, vi använder oss av rätt mängd av färgen och vi gör ett grundjobb som leder till ett resultat som får en längre livslängd. Det tjänar du på i det långa loppet.
 • Du får rådgivning och inspiration. Vi älskar att arbeta nära våra kunder och diskutera fram lösningar vad gäller kulörer och färger. Vi kan visa upp bilder från tidigare projekt och ge dig nödvändig inspiration genom detta. Vilken färg vill du ha på ditt hus? Vi kan hjälpa dig både att hitta rätt sådan - och sätta den på plats på ett snyggt, hållbart sätt.
Vi är ett komplett måleriföretag