Målare Nyköping

Vi är din målare i Nyköping

Välkommen till din målare i Nyköping! Tamsi Måleri är ett familjeägt företag i tredje generationen och vi åtar oss uppdrag över hela Södermanland. För oss spelar det ingen roll hur stort uppdrag det handlar om. Vi behandlar alla med samma fokus och med samma målsättning: att leverera ett högkvalitativt jobb till ett rimligt pris.

Oavsett om du som privatperson anlitar oss för att måla om i vardagsrummet, måla om fasaden eller för att lackera dina köksluckor så garanterar vi att det jobb vi slutför lever upp till dina förväntningar. Samma sak gäller givetvis om ni som företag, du som fastighetsägare eller er BRF anlitar oss.

Hör av dig via vårt kontaktformulär för att begära en fri offert på någon av våra måleritjänster!

Skräddarsydda målerilösningar

Vi sätter en ära i att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar utifrån de personliga kraven, önskemålen och kraven. Vi är flexibla och anpassar oss efter hur du som kund vill ha det. I samband med att du kontaktar oss så lämnar vi alltid en tydlig offert och efter avslutat - och besiktigat - jobb så lämnar vi en faktura utan några som helst obehagliga överraskningar. Som privatperson kan du givetvis använda ditt Rot-avdrag när du anlitar oss. Säg bara till innan så drar vi motsvarande belopp på fakturan och sköter all kontakt med Skatteverket.

Vi kan erbjuda all typ av målning, lackering och tapetsering. Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi ser fram emot att hjälpa dig som målare i Nyköping!

målare nyköping

Erfaren målare i Nyköping som erbjuder totalentreprenad

Måleri och diverse måleriarbeten är vårt huvudsakliga område. Vi erbjuder emellertid även annat. Vi är ett företag som arbetar mer heltäckande och som kan åta oss större renoverings- och byggprojekt.

Genom att anlita oss inom totalentreprenad så kan du lugnt luta dig tillbaka och se hur arbetet flyter på framåt. Inom detta kan vi - utöver målning - även ta hand om rivning, om uppbyggnad, golvläggning, plattsättning och även sköta installationer, VVS och allt som har med el att göra.

Fördelen med totalentreprenad är att det borgar för ett effektivt arbete som i slutändan kostar mindre pengar för dig som kund. Du slipper kontakta en massa olika hantverkare och synka deras respektive arbeten. Genom att anlita oss så får du ett och samma företag som sköter allting. Det ger dig en trygghet.

Vi arbetar nära våra kunder

Vi är ett familjeägt företag där far och son arbetar tätt tillsammans. Den familjära känslan vill vi även förmedla vidare till våra kunder. Vi föredrar att jobba tillsammans med våra kunder och öppna upp för en dialog. Att måla om handlar mycket om planering.

<Rätt färg i rätt rum kan göra en enorm skillnad - men vilken färg och nyans passar egentligen? Vi älskar att hjälpa våra kunder med planering, komma med inspiration och att tillsammans hitta konstruktiva lösningar som verkligen gör skillnad. Som målare i Nyköping så har vi koll på trender, på vilka färger som passar bra ihop och på vilka detaljer som verkligen kan skapa det där personliga hemmet du som kund vill ha.

Ett snyggt och hållbart jobb av högsta kvalitet till ett rimligt pris ger en nöjd kund. En nöjd kund innebär en person som rekommenderar oss vidare. Det är den bästa marknadsföringen man kan få som företag.

Vi är ytterst stolta över att så många personer och företag står redo att rekommendera oss vidare. Är du nyfiken på oss, på hur vi jobbar och på vad du kan förvänta dig så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av våra referenser. Det ger dig en trygghet och en bättre bild av oss. Givetvis så hoppas vi att även du i framtiden står redo att rekommendera oss som målare i Nyköping till andra.

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen!

Kontakta oss för att få offert på ditt måleriprojekt i Nyköping