Målare Södertälje

Anlita en professionell målare i Södertälje

Dags att måla om i hemmet i Södertälje? Vi är den målare du behöver! Tamsi Måleri är ett familjeägt företag som är inne på den tredje generationen. Det säger en hel del. Vi tar måleri på största allvar och vi har det i vårt DNA. Som målare åtar vi oss alla typer av uppdrag och vi gör det över hela Södermanland - bor du i Södertälje så är du mer än välkommen att kontakta oss. Detta oavsett om det handlar om ett mindre målerijobb inomhus eller om exempelvis en större fasadmålning.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på måleriarbeten i Södertälje!

Målare för privatpersoner och företag

Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag. Uppdragets storlek är oväsentligt - vi jobbar lika hårt, lika målinriktat och lika effektivt oavsett. Målet är att alltid leverera ett högkvalitativt slutresultat som lever upp till kundens förväntningar. Alltid till rimliga priser och i enlighet med den tid vi kommit överens om. Som målare i Södertälje sätter vi en ära i att alltid lämna tydliga fakturor och att hålla oss till det pris vi kommit överens om. Vi lämnar inga överraskningar på fakturan. Du som privatperson kan givetvis använda ditt Rot-avdrag i samband med att du väljer oss. Säg till innan så drar vi beloppet redan på fakturan du erhåller och sköter all kontakta med Skatteverket.

målare södertälje

Mer än bara en målare i Södertälje

Utöver målerijobb så kan vi även erbjuda totalentreprenad. Står du inför en större renovering eller byggprojekt så kan vi hjälpa dig med allt från rivning, uppbyggnad, sköta olika installationer, dra el och ta hand om allt inom VVS. Vi kan även åta oss exempelvis plattsättning och golvläggning. Fördelen med totalentreprenad är att du slipper hålla kontakten med flera olika hantverkare. Vi sköter allt och det gör arbetet både mer effektivt och i slutändan billigare.

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte och ser över hur vi kan hjälpa dig. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan givetvis även ringa eller maila. Vi återkopplar så snart som möjligt. Välkommen!

Vi erbjuder allt typ av målning

Vi erbjuder all typ av målning. Behöver du hjälp med att måla om i vardagsrummet i Södertälje? Inga problem! Är det dags att måla om fasaden? Vi gör jobbet och levererar ett snyggt och hållbart resultat. Vi kan även exempelvis lacka om köksluckor, tapetsera, måla i våtrum, utföra epoximålning samt hjälpa till med färgsättning.

Flexibilitet är viktigt för oss. Du som kund ska känna att arbetet sker på dina villkor. Vi arbetar effektivt och vi vill alltid möta kundens krav, önskemål och behov. Att måla om kommer att påverka vardagen under en period och vi arbetar alltid med att störa så lite som det bara är möjligt. Detsamma gäller givetvis om vi blir anlitade av ett företag.

Vi arbetar nära kunden

Hur vill du ha det? Att välja färg eller att exempelvis hitta rätt tapet är inte helt enkelt. Vi ser alltid till att sätta oss ned med våra kunder för att diskutera olika saker innan vi sätter igång. Vilka förväntningar har du och hur vill du att allt ska se ut när det är klart? En del i detta handlar även om att inspirera och att komma med olika förslag.

Vi älskar att arbeta nära våra kunder och tillsammans arbeta fram lösningar. Vår långa och gedigna erfarenhet gör att vi vet vilka färger som passar ihop, vilka som kanske inte gör det och hur man ska tänka gällande färg och nyanser i olika rum. Givetvis har vi även koll på vilka trender som gäller just nu.

Vår långa erfarenhet har även givit oss en massa referenser. Dessa är viktiga för oss då de fungerar som en kvalitetsstämpel. En nöjd kund innebär att vi levererat ett jobb av högsta kvalitet. Vi sätter dig gärna i kontakt med några av våra referenser om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Målet är att även du inom kort blir en av dessa. Välkommen!

Kontakta oss för att få offert på ditt måleriprojekt i Södertälje